top of page
Sök
  • hlandersten

Utställning i Öregund 11-17 juli 2022

Lycklig och glad efter en intensiv och härlig utställningsvecka i mysiga sjöboden Ekan i Öregrund! Närmare 400 besökare vågade sig upp på den branta trappan till övre våningen för att se min konst. Öregrund bjöd på alla typer av skärgårdsväder från värmebölja och sol till kuling, regn och ca 13 grader. Omväxling förnöjer ;-)Hjärtligt tack till alla som hade möjlighet att komma förbi! Härligt med många inspirerande samtal och så många positiva kommentarer. Jag är fylld med energi efter denna vecka. Att dessutom sälja åtta tavlor var verkligen underbart. Så kul att min konst får sprida glädje i sina nya fina hem. Här nedanför står jag mellan två av de åtta tavlor som såldes! En variant av brickorna tog helt slut och bara ett set glasunderlägg är kvar. Så nu får jag beställa nytt och uppdatera hemsidan så fort jag kan.


Stort varmt tack till Ingrid Kallström som lät mig ställa ut hos er på Ekan! Hjärtligt tack till gulliga Ulrika Olsson som var min kompanjon på nedre våningen där det säljs fint och vackert konsthantverk. Vi hade mysiga pratstunder och fikapauser varje dag. Sist men inte minst tack till Barbro som avlöste Ulrika emellanåt. Så härliga kvinnor och kreativa eldsjälar! Inspirerande förebilder. Tusen tack för denna minnesvärda vecka! <3


24 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

Comentários


bottom of page