top of page

H E L E N E

L A N D E R S T E N

 
K O N S T
Om_Helene1.jpg

FÖR NJUTNING OCH GLÄDJE 

 

Jag är så otroligt tacksam att min konst kan skänka andra glädje och njutning. När jag började måla fritt och lät intuitionen styra hade jag plötsligt målat tavlor som både mina vänner och jag själv längtat efter. Färgstarka, moderna målningar som är läckra blickfång. Unika inredningsdetaljer som lyfter känslan du vill ha i ditt hem. 

 

Varje konstverk skapas utifrån själ och hjärta. När jag målar och låter färgerna flöda, då glömmer jag tid och rum. Konsten är njutning och glädje för mig och har alltid varit det. Jag har tecknat och målat sedan barnsben. Timmar i streck kunde jag sitta vid mitt skrivbord och rita.

 

Under årens lopp har jag gått olika kurser och använt flera tekniker och uttryck, allt från kroki, akvarell och digitala illustrationer. Jag fick en nystart på mitt skapande när jag av en tillfällighet kom jag i kontakt med Vedic Art, en målarmetod som öppnar upp för fritt skapande. 
 

För cirka tio år sedan fick jag utmaningar med min hälsa, det visade sig vara MS. Tyvärr räcker inte min energi till allt jag vill göra. Hela mitt yrkesliv har jag arbetat med kommunikation och gör det fortfarande. Min man och jag har två vuxna döttrar. Välmående för kropp och själ är viktigt för mig. Så förutom konsten älskar jag yoga och att njuta i trädgård och skärgård. Jag bor i Bromma utanför Stockholm och är ofta på Gräsö i Roslagen. 

Välkommen till min konst!

Helene

 

bottom of page