H E L E N E

L A N D E R S T E N

 
K O N S T
Om_Helene1.jpg

FÖR NJUTNING OCH GLÄDJE 

 

Det är så inspirerande att min konst kan skänka andra glädje och njutning. När jag började måla fritt och lät intuitionen styra hade jag plötsligt målat tavlor som både mina vänner och jag själv längtat efter. 

 

Min ambition är att skapa målningar som ger oss möjlighet att stanna upp en stund och sjunka in i de vackra färgerna. Stressfritt för välmående. Något som väcker fantasin till liv. Hjärnan stimuleras också av att fritt få tolka en målning.

Skapandeprocessen pågår med många lager färg. När jag låter färgerna flöda, då glömmer jag tid och rum. Det är ett sätt att låta hjärnan vila. Varje konstverk är skapat utifrån själ och hjärta. För att sprida glädje och värme till dig.

Jag har tecknat och målat sedan barnsben. Timmar i streck kunde jag sitta vid mitt skrivbord och rita. Under årens lopp har jag gått olika kurser och använt flera tekniker och uttryck.

 

För cirka tio år sedan kom jag i kontakt med Vedic Art, en inspirerande målarmetod som öppnar upp för fritt skapande. Jag är utbildad lärare i Vedic Art och har hållit flera kurser. Eftersom jag lever med MS behöver jag hushålla med min energi och ta hand om min kropp och mitt sinne. Därför fokuserar jag på att själv måla på min fritid och utövar regelbundet yoga. 

 

Jag bor i Bromma utanför Stockholm och är ofta på Gräsö i Roslagen. 

 

Välkommen till min konst!

Helene