top of page

H E L E N E

L A N D E R S T E N

 
K O N S T
Om_Helene1.jpg

FÖR NJUTNING OCH GLÄDJE 

 

Jag är så tacksam att min konst kan sprida njutning och glädje. När jag började måla fritt och lät intuitionen styra skapade jag tavlor som flera vänner blev intresserade av. 

 

Varje konstverk skapas utifrån själ och hjärta. När jag målar och låter färgerna flöda, då glömmer jag tid och rum. Att skapa är njutning och glädje för mig och har alltid varit det. Jag har tecknat och målat sedan barnsben. Timmar i streck kunde jag sitta vid mitt skrivbord och rita.

 

Under årens lopp har jag gått olika kurser och använt flera tekniker och uttryck, allt från kroki, akvarell och digitala illustrationer. Av en tillfällighet kom jag i kontakt med Vedic Art, en kunskap som öppnar upp för fritt skapande. Det blev en inspirerande nystart för min kreativitet.
 

Hela mitt yrkesliv har jag arbetat med kommunikation och gör det fortfarande. Det är också ett sätt att skapa som jag trivs med. För cirka tio år sedan fick jag utmaningar med min hälsa, det visade sig vara MS. Det påverkar tyvärr min ork och min energi räcker inte till allt jag vill göra. Välmående för kropp och själ är därför viktigt för mig. Så förutom konsten älskar jag yoga och att njuta i trädgård och skärgård. Min man och jag har två vuxna döttrar. Nu är jag också nybliven mormor. Jag bor i Bromma utanför Stockholm och är ofta på Gräsö i Roslagen. 

 

Välkommen till min konst!

Helene

 

bottom of page