BLICKFÅNG FÖR SJÄL OCH RUM

Vill du försköna ditt hem med konst? Letar du efter en färgsprakande målning som fångar blicken? Att inreda med unika tavlor skapar en personlig och inspirerande atmosfär.

Min förhoppning är att du ska njuta och få positiva känslor av min konst. Mina målningar är färgrika och öppnar upp för fantasin att slå ut i full blom. Kanske ser du något som ingen annan ser. Låt konsten flytta in och ge nya dimensioner i dina rum.

Målningarna är mer eller mindre abstrakta utan krav att avbilda verkligheten. Inspirerade av naturen, havets och himlens oändliga mönster och färgskiftningar. Många fångar blommornas fantastiska former och färgprakt.

Jag målar i akryl och för att få fram den rätta känslan och djup i mina målningar använder jag ofta blandteknik med olika strukturmaterial och skimmer av metallfärger. Målningarna växer fram, lager på lager.

Se dig om i mitt digitala galleri, alla tavlor som är till salu är markerade med mått och pris. Men konsten gör sig bäst i verkligheten. Kontakta mig för visning utan köptvång. Foton på några sålda tavlor finns med för att visa min bredd.

Har du önskemål om färgsättning och format så kan vi tillsammans komma fram till en unik målning som jag skapar åt dig, det har flera gjort.

Varmt välkommen att kontakta mig!

Helene

©  HELENE LANDERSTEN