top of page

BLICKFÅNG FÖR SJÄL OCH RUM

Letar du efter konst för att skapa en personlig atmosfär i din inredning? Tavlor som blir härliga blickfång, både för dig och dina vänner.​

Mina målningar inspireras mycket av naturen. Med alla härliga färger och former som finns i blommor, himmel, hav och vida fält.

Stanna upp en stund och sjunk in i de vackra färgerna. Tolka konstverken på ditt sätt. Kanske ser du något som ingen annan ser. Min förhoppning är att sprida njutning och glädje med mina målningar.


För att få fram spänning och djup i tavlorna använder jag ofta blandteknik med struktur av torkade rosenblad och sand och flera lager färg. Ibland med nyanser av guld. 
Läs gärna mer om mig och mitt skapande här.

Se dig om här i mitt digitala galleri, alla tavlor som är till salu är markerade med mått och pris. Konsten gör sig bäst i verkligheten. Kontakta mig för fler foton eller visning utan köptvång. Alla målningar är gjorda på canvasduk uppspända på träram, om inte annat anges.

Har du önskemål om färgsättning och format? Du kanske har en torkad bukett från ett viktigt tillfälle som du vill få in i en målning? Kontakta mig gärna så kan jag skapa en unik målning åt dig. Jag har gjort ett 20-tal beställningar.

Följ mig gärna på Instagram @helenelanderstenkonst

Varmt välkommen att kontakta mig!

Helene

bottom of page