top of page

ABSTRAKT FÄRGSTARK KONST

Letar du efter abstrakt och färgstark konst för att skapa en personlig atmosfär i din inredning? Tavlor som blir härliga blickfång för njutning och glädje.​

Här finns färgstarka målningar som inspireras mycket av naturen med abstrakta blommor, himmel, hav och vida fält. Stanna upp en stund och sjunk in i de vackra färgerna. Tolka konstverken på ditt sätt. Kanske ser du något som ingen annan ser. 
 

Flera av tavlorna har ett extra djup med struktur av torkade rosenblad, sand och flera lager färg, ibland med nyanser av guld. 

Se dig om här i det digitala galleriet, alla tavlor som är till salu är markerade med mått och pris. Konsten gör sig bäst i verkligheten. Kontakta mig för fler foton eller visning utan köptvång. Alla målningar är gjorda på canvasduk uppspända på träram, om inte annat anges.

Har du önskemål om färgsättning och format? Du kanske har en torkad bukett från ett speciellt tillfälle som du vill få in i en målning? Kontakta gärna mig så kan jag skapa en unik målning åt dig. Jag har gjort ett 20-tal beställningar. Läs mer om mig och mitt skapande här.

Följ mig gärna på Instagram @helenelanderstenkonst

Varmt välkommen att kontakta mig!

Helene

bottom of page