top of page
Sök
  • hlandersten

Utställning i Ålsten hösten 2018

Några bilder från en minnesvärd utställning i yoga-lokalen "Hela dig" i Ålsten 20-21 oktober 2018. Så glad och tacksam att närmare 150 besökare ville se mina tavlor. Jag hade fin hjälp av min äldsta dotter Ellie som flyttat upp från Lund.Verkligen tacksam för hennes stöd! Det var välbehövligt då det stundtals blev lite stressigt att fylla på smoothie i de små glasen. Hjälpa till med swish-betalningar för konstkort och prata med besökare. Min man som brukar hjälpa till låg hemma nyopererad i höften.


Flera tavlor fick nya hem och det är härligt när den konst jag skapar kan gen andra människor glädje och njutning. För mig känns det så fint att kunna bidra till att sprida positiva känslor med mina tavlor.


Varmt stort till alla som kom förbi i det lilla pop-up-galleriet! All kärlek till er.


Tyvärr var var det den sista konstrundan i Bromma / Västerort som arrangerades 2018. Så det är såklart vemodigt. Men det krävs stort engagemang och tid att arrangera en konstrunda, så vi som deltagit förstår beslutet.


Jag har haft funderingar på var jag ska ha nästa utställning, men coronapandemin kom och stoppade det mesta. Så jag får återkomma 2021, men fortfarande finns tavlor här på min hemsida och på instagram: Helene Landersten konst. Hör av dig om du är sugen på en ny färgglad tavla som piggar upp i ditt vackra hem!

40 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla
bottom of page