BLICKFÅNG FÖR SJÄL OCH RUM

 

Letar du efter en målning som fångar blicken och ger extra färg och energi i ditt hem? Längtar du efter konst som får dig att njuta och bli glad?

 

Mina målningar är färgrika och öppnar upp för fantasin att slå ut i full blom. Min förhoppning är att du ska må bra och få positiva känslor av min konst. Kanske ser du något som ingen annan ser. Det är du som avgör vad du ser.

 

När jag målar låter jag fantasin styra. Inspiration får jag av naturen, havets och himlens oändliga mönster och färgskiftningar. Jag fascineras också av blommornas fantastiska former och färgprakt. Målningarna är mer eller mindre abstrakta utan krav att avbilda verkligheten.

 

Jag målar i akryl och för att få fram den rätta känslan och djup i mina målningar använder jag ofta blandteknik med olika strukturmaterial och skimmer av metallfärger. Målningarna växer fram, lager på lager.

 

Se dig om i mitt digitala galleri, alla tavlor som är till salu är markerade med mått och pris. Men konsten gör sig bäst i verkligheten. Kontakta mig gärna för visning utan köptvång. Foton på en del sålda tavlor finns med för att visa min bredd.

 

Har du specifika önskemål om färgsättning och format så kan vi tillsammans komma fram till en unik målning som jag skapar åt dig, det har redan flera gjort.

 

Varmt välkommen att höra av dig!

Helene

 

©  HELENE LANDERSTEN

Wonderland

Pris: 3200 sek Akryl och blandteknik 50x50 cm