Konstrundan i Bromma/Västerort

November 22, 2017

Oj vad tiden flyger iväg! Helgen 30 september till 1 oktober 2017 var det konstrunda i Bromma/Västerort. Det var en härlig helg med milt fint väder. Jag är så tacksam för alla som tog sig tid och besökte min utställning i Ålsten i den mysiga lokalen hos Hela dig yoga. Där kommer jag definitivt ha fler utställningar. Mina lite mystiska halvabstrakta tavlor såg ut att trivas som fiskarna i vattnet. Hela lördagen kom en strid ström av besökare, jättekul att prata med er alla. Det värmde gott i själen med alla positiva kommentarer jag fick på min konst, så roligt! Tack tack! <3

Söndagen var det lite lugnare. Roligt också att flera tavlor fick följa med hem till nya väggar för att sprida glädje och njutning. Tack av hela mitt hjärta! <3

 

 

 

Please reload

Featured Posts

Vårens utställning i Alvikstorpet

May 28, 2016

1/2
Please reload

Recent Posts
Please reload

Search By Tags
Please reload

Follow Us
  • Facebook Classic
  • Twitter Classic
  • Google Classic

©  HELENE LANDERSTEN