top of page
Sök
  • hlandersten

Vernissage på Galleri Hind

Tack av hela mitt hjärta till alla som kom på min konstutställning i Vasastan i Stockholm en solig helg 22-24 september 2023. Så roligt både att möta nya konstintresserade och träffa flera vänner och tidigare kollegor. Tacksam för all stöttning från Johan på Galleri Hind och min man Lennart som var med hela helgen och hjälpte mig.


Jag är så glad att flera tavlor nu får pryda sina nya hem. Tusen tack till alla som valde att investera i ny unik konst!

De nya runda glasunderläggen var väldigt populära. Redan dags att beställa fler. Ovala brickor och konstkort såldes också. Perfekta presenter eller julklappar. Så missade du utställningen men gärna vill köpa en bricka eller glasunderlägg är du varmt välkommen att kontakta mig.

Intensiv helg, men så roligt! Återigen tack av hela mitt hjärta till er alla som hade möjlighet att komma till min utställning och vernissage på Galleri Hind!


Du får gärna kontakta mig om du är intresserad av någon tavla. Jag visar gärna utan köptvång. Jag kan också skicka fler foton. Målningar är svåra att fota och både färger och struktur gör sig bäst i verkligheten.

Varma hälsningar Helene

17 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

Comments


bottom of page