top of page
Sök
  • hlandersten

Utställning på Galleri Grip

I mitten av april 2024 deltog jag i en grupputställning på Galleri Grip på Kungsholmen i Stockholm. På lördagens vernissage var det fullt hus med många besökare och vi skålade med bubbel. Jätteroligt att möta både vänner och nya konstintresserade. Tusen tack till alla som kom förbi och stort varmt tack också för vackra blommor som jag fick!Vi var fem konstnärer som deltog och det var en ny och spännande erfarenhet för mig. Alla vi konstnärer fick en vägg var för att visa vår konst och vi delade också upp dagarna när vi bemannade galleriet under hela veckan.Här står jag med delar av min härliga familj från helt unga till äldre. Så underbart med allt stöd jag får från dem.


Söndagen bjöd på ett ruskigt regnväder men flera glada besökare kom till galleriet och lyste upp dagen. Stort varmt tack till er alla!


Hör av dig om du vill titta på någon av konstverken som inte fick plats på utställningen men som du kanske har sett här på hemsidan. Du är självklart varmt välkommen att diskutera beställning av en målning som skulle passa hemma hos dig.

5 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

Comments


bottom of page