top of page
Sök
  • hlandersten

Inspirerande målarkurser


En söndag i november hade vi målarworkshop på Alvikstorpet i Bromma mellan kl 11-16. Vi började med att fika och plocka fram allt material. Sedan berättade jag om grundläggande delar i Vedic Art och gick igenom metoder för att låta intellektet vila och ge den högra hjärnhalvan utrymme att skapa fritt. Alla prövade olika tekniker för att hitta sin inre skaparlust. Vi tog också lunchpaus med hämtmat och matlåda. Mysig och inspirerande dag. Vår yngsta deltagare var full av energi när det var dags att avsluta medans vi som är lite äldre var ganska trötta av all energi som gått åt.

Under höstterminen var jag kursledare åt Neuroförbundet på söder i Stockholm. Tio deltagare träffades varje tisdagskväll och terminen avslutades med en vernissage för familj och vänner. Varje träff inleddes med att gå igenom några principer i Vedic Art. Jad visade också exempel från olika konstnärer som målar fritt och abstrakt samt använder struktur. Sedan var det det full fart och alla målade och testade olika färger, verktyg och strukturmaterial. Även på kvällskursen passade vi på att fika och mumsa på något gott. Många trevliga pratstunder och glada skratt.

Tusen tack till er alla! <3 - så inspirerande att få dela med mig av min inspiration att måla fritt utan krav!


32 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla
bottom of page